PRIYADARSHINI'S PENTHOUSE

Simple yet Dramatic, this residence at 21st floor, overlooking the river Ganges is majorly striking a balance between forms, elements, functionality and aesthetics. The client - Mrs. Priyadarshini Bawa, asked for a space that is 'modern and mted yet vividly engaging. She aslo wanted her space to exude a casual chic vibe. It was a challenge to transform a 4 bhk. apartment into 2 bhk. spacious penthouse. Contrasts created with colours and theme. Emphasis on straight line compositions turns the project dramatic and elegant. 

The approach was to create an open floor plan that would accentuate a decluttered look. The seamless transitions between different spaces brings harmony and integrity in all over design.

measures taken to reduce the carbon foot print within the apartment by using earthy materials

CATEGORY

LOCATION

B.U.A.

STATUS

RESIDENTIAL

KOLKATA, W.B.

1700 SQ.FT.

COMPLETED